Leirintä

Dark River Festival 2024 Leirintä

Nyt myynnissä!

HUOMIO!
Käytännön muutoksia leirintäalueisiin 2024!

Alueen suurjännite voimalinjoista johtuen telttaleirintään ei jatkossa pysty parkeeraamaan autoja! Tämä johtuu kasvavan palokuormariskin syntymysistä linjan läheisyydessä. Jatkossa autot parkkeerataan viereiselle kentälle(n.100metriä), telttaleirintyjille osoitetulle parkkipaikalle. Tiedämme että muutos on iso, toivomme ymmärrystä asiasta, kyse on kuitenkin turvallisuudesta.

Ystävällisin terveisin

Sami Hauru
Dark River Festival promoottori

Leirintäalueet 2024

Varsinaista paikkakarttaa ei tehdä vuonna 2024 teltta- tai leirintäalueille.

Leirintäalue paikat täytetään saapumisjärjestyksessä, joten jos saavutte useammalla kulkineella ja haluatte vierekkäiset paikat, tulee teidän saapua samaan aikaan. Caravan paikoista otathan kuitenkin huomioon, että sähkölliset ja sähköttömät caravanpaikat ovat alueen eri lohkoissa.

 

YLEISET SÄÄNNÖT:
(Luethan nämä tarkkaan, muutoksia edelliseen vuoteen!!)

Lue nämä tarkkaan!
1. Leiriytyminen on sallittu ainoastaan virallisella leirintäalueella ja leirintäalue on tarkoitettu vain Dark River Festivalin kävijöille. Leiriytyjillä on oltava 2:tai 3:n päivän festivaalilippu, joka tarkastetaan saapumisen yhteydessä.

2. Jokaisen teltta- tai caravan-alueelle majoittuvan henkilön tulee ostaa oma henkilökohtainen majoitusranneke. Vain tällä rannekkeella on vapaa pääsy leirintäalueille.

3. Matkustajailmoitus tulee täyttää saapuessaan leirintäalueelle. Leirintälippu vaihdetaan saapumisen yhteydessä rannekkeeseen. 

4. Jotta voit majoittua, tarvitset Teltta- tai Caravan-paikan majoitusrannekkeen lisäksi.
HUOM! Teltta- ja caravan-paikalla voi yöpyä useampi henkilö samalla paikkahinnalla. Jokaisella henkilöllä on oltava oma majoitusranneke. 

5. Jos leirintäalue on myyty loppuun, et voi enää ostaa lippua edes sellaiseen telttaan, joka on jo alueella. Ostathan siis koko telttaseurueesi liput kerralla!

6. Teltan maksimikoko on 6m2 (kuusi neliömetriä), jätäthän suurimmat telttarakenteet kuitenkin kotiin. Erillisiä huvilatelttoja, telttakatoksia tai paviljonkeja ei saa rakentaa telttojen päälle.

7. HUOMIO! Autoja ei voi pysäköidä teltta-alueelle, vaan vain erikseen merkitylle parkkialueelle . Jokaiseen ostettuun telttapaikkaan kuuluu yksi (1) parkkipaikka leirintäalueen parkkialueella. 

8. Caravan-alueella matkailuauton tai vaunun MAKSIMIPITUUS on 8 metriä (vetoautoa ei lasketa tähän), tämä on ehdoton maksimipituus, mikäli matkailuautosi on rakennettu linja-auton pohjalle tai matkailuautosi/vaunusi pituus on yli 8 metriä ota yhteyttä ennen paikan ostoa: ja kerro matkailuautosi tarkemmat tiedot. Käymme nämä hakemukset läpi tapauskohtaisesti. Mikäli et ole ottanut meihin yhteyttä ennakkoon ja saavut linja-autolla tai yli 8m pitkällä matkailuautolla/vaunulla, Dark River Festivalilla on oikeus evätä pääsy Caravan-alueelle ja tässä tapauksessa paikkamaksua ei palauteta. Otathan siis yhteyttä ennakkoon.

9. Matkailuvaunun viereen saa parkkeerata yhden vetoauton jonka pituus on maksimissaan 6 metriä.

10. Etäisyys seuraavaan telttaan/autoon/matkailuautoon/vaunuun leirintäpaikoilla on oltava minimissään 4metriä, tämä on paloviranomaisen päätös. Tästä poikkeuksena mikäli seurueellasi on kaksi VIEREISTÄ telttapaikkaa, voi teltat olla lähempänä toisiaan.

11. Huomioithan, että mikäli poistut asuntoautolla alueelta, veloitamme uuden asuntoautopaikkamaksun saapuessasi takaisin.

12. Roskat kuuluvat roskiksiin joita leirintäalueilta löytyy, käytäthän niitä etkä jätä roskia maahan, leirintäalue ei ole kaatopaikka.

13. Kaikki leirinnän majoitusalueet ovat tarkoitettu vain Dark River Festival 2024 asiakkaille, tarkennettuna leirintäalueille pääsee majoittumaan ja kulkemaan vain Dark River Festival rannekkeella + henkilökohtaisella majoitusrannekkeella. Festivaaliranneke ja majoitusranneke on esitettävä pyydettäessä.

Telttaleirintä-alueilla on camping-tyyliset suihkut leiriytyjien käytössä, bajamaja WC:t, tulentekopaikka (varauksella, paloviranomaisen metsäpalovaara saattaa estää avotulen teon!), roskispiste ja kännykän latauspiste.

Camping-leirintäalueella on bajamaja WC:t, roskispiste, tulentekopaikka (varauksella, paloviranomaisen metsäpalovaara saattaa estää avotulen teon!), roskispiste ja kännykän latauspiste.

Majoitusaika leirintäalueilla on sallittu TO 8.8.2024 klo 14:00 alkaen, leirintäalueelta on poistuttava SU 11.8.2024 klo 15:00 mennessä.

Leirintäalue on K-18.

JOKAINEN MAJOITTUJA TARVITSEE OMAN MAJOITUSRANNEKKEEN+2:n tai 3:n päivän festivaalilipun. 

MYÖS LEIRINTÄALUEIDEN VIERAILIJAT TARVITSEVAT MAJOITUSRANNEKKEEN+lipun, VAIKKEIVAT SIELLÄ MAJOITTUISIKAAN.