Leirintä

Dark River Festival 2021 Leirintä

Hinnasto 2021
Dark River Festival 2021 leirintäpaikat ovat myynnissä nyt

Telttapaikka 49,50€ (sis. palvelumaksun, toimitusmaksu alk. 1€)
Caravan paikka ilman sähköä 73,50€(sis. palvelumaksun, toimitusmaksu alk. 1€)
Caravan paikka sähköllä 98,50€(sis. palvelumaksun, toimitusmaksu alk. 1€)
Majoitusranneke 8,50€/hlö(sis. palvelumaksun, toimitusmaksu alk. 1€)

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Leirintäpaikan voi ostaa TIKETTI.FI

YLEISET SÄÄNNÖT: (Lue nämä tarkkaan!)
Jokaisen teltta- tai carvavan alueelle majoittuvan henkilön tulee ostaa oma henkilökohtainen majoitusranneke. Vain tällä rannekkeella on vapaa pääsy leirintäalueille. Majoitusrannekkeen hintaan sisältyy suihkutilojen käyttö aamuisin(klo 10-12:00) seuratalo Honkalassa.

Kaikki leirinnän majoitusalueet ovat tarkoitettu vain Dark River Festival 2021 asiakkaille, tarkennettuna leirintäalueille pääsee majoittumaan ja kulkemaan vain Dark River Festival rannekkeella + henkilökohtaisella majoitusrannekkeella.

Majoitusaika leirintäalueilla on sallittu TO 12.8.2021 klo 16:00 alkaen, leirintäalueelta on poistuttava SU 15.8.2021 klo 16:00 mennessä.

Leirintäalue on K-18.

Leirintäalueet
Leirintäalue koostuu kahdesta erillisestä alueesta, teltta-alueesta ja caravaanialueesta. Teltta-alue sijaitsee aivan festivaalialueen portin vieressä ja caravanalue noin 200m päässä festivaalialueen portilta.
Kaikki leirintäalueet ovat aidattu turvallisuuden varmentamiseksi.

Telttapaikat ”Camp Dark River”
Teltta-alue sijaitsee aivan festivaalialueen porttien vieressä. Alueelta löytyy useita bajamajoja, vesipiste sekä nuotiopaikka. Alueella on myös kaikkia vieraita palveleva ”Lautturikahvila” josta voi aamupäivisin ostaa pientä purtavaa sekä alkoholittomia juomia ja ladata kännykkää.
Alue on valvottu 24h.

Teltan maksimikoko on 4m2. Tätä isompien telttoja varten on ostettava useampi vierekkäinen paikka teltan koon mukaan. Telttapaikan hinta sisältää paikan yhdelle teltalle ja parkkipaikan yhdelle henkilö autolle tai alle 6m pakettiautolle. Huom. ajoneuvon voi parkkeerata teltan viereen.

Telttapaikoista kerätään siisteyspantti 20€ käteisellä leirintäalueen sisäänpääsyn yhteydessä. Pantti palautetaan lähtiessä portilla, kun leirintäpaikka on tarkastettu ja todettu sen olevan luovutuskunnossa.

Caravanpaikat ”Camp Tuonela”
Saatavilla on hyvin pieni rajallinen määrä caravan paikkoja. Caravanalue sijaitsee Dark River Festivaalin parkkipaikan yhteydessä, omalla aidatulla alueellaan. Alueella on grillipaikka, bajamajoja sekä vesipiste. Caravanpaikan voi hankkia itselleen joko sähköllisenä tai ilman sähköä. Jokaisella sähköllisellä paikalla on maksimissaan 6 ampeeria käytössä. Caravan paikan hinta sisältää tontin yhdelle matkailuajoveuvolle sekä mahdolliselle vetoautolle tarvittavan parkkipaikan. Matkailuajoneuvossa voi yöpyä useampia ihmisiä.
Alue on valvottu 24h

JOKAINEN MAJOITTUJA TARVITSEE OMAN MAJOITUSRANNEKKEEN. MYÖS LEIRINTÄALUEIDEN VIERAILIJAT TARVITSEVAT MAJOITUSRANNEKKEEN, VAIKKEIVAT SIELLÄ MAJOITTUISIKAAN.

Pysäköinti
Dark River Festivaalilla löytyy rajallinen määrä parkkipaikkoja. Parkkimaksu maksetaan parkkialueen portilla. Myynnissä on PE parkkipaikkoja, LA parkkipaikkoja ja 2:n päivän parkkipaikkoja. Mikäli leirintäpaikan hankkija tarvitsee parkkipaikan lisäajoneuvolle TO-SU väliselle ajalle, on se mahdollista hankkia parkkipaikan portilta. Parkkipaikkaa ei ole mahdollista maksaa etukäteen.