Leirintä

Dark River Festival 2024 Leirintä

YLEISET SÄÄNNÖT:

Lue nämä tarkkaan!
1. Leiriytyminen on sallittu ainoastaan virallisella leirintäalueella ja leirintäalue on tarkoitettu vain Dark River Festivalin kävijöille. Leiriytyjillä on oltava festivaalilippu, joka tarkastetaan saapumisen yhteydessä.

2. Jokaisen teltta- tai caravan-alueelle majoittuvan henkilön tulee ostaa oma henkilökohtainen majoitusranneke. Vain tällä rannekkeella on vapaa pääsy leirintäalueille.

3. Matkustajailmoitus tulee täyttää saapuessaan leirintäalueelle. Leirintälippu vaihdetaan saapumisen yhteydessä rannekkeeseen. 

4. Jotta voit majoittua, tarvitset Teltta- tai Caravan-paikan majoitusrannekkeen lisäksi.
HUOM! Teltta- ja caravan-paikalla voi yöpyä useampi henkilö samalla paikkahinnalla. Jokaisella henkilöllä on oltava oma majoitusranneke. 

5. Jos leirintäalue on myyty loppuun, et voi enää ostaa lippua edes sellaiseen telttaan, joka on jo alueella. Ostathan siis koko telttaseurueesi liput kerralla!

6. Teltan maksimikoko on 4m2 (neljä neliömetriä), jätäthän suurimmat telttarakenteet kuitenkin kotiin. Erillisiä huvilatelttoja, telttakatoksia tai paviljonkeja ei saa rakentaa telttojen päälle.

7. Teltan vieraan saa parkkeerata 1:n henkilö- tai pakettiauton, jonka maksimipituus on 6m, Matkailuauton parkkeeraus on kielletty Teltta-alueilla. Huomioithan, että mikäli poistut telttapaikalle sijoitetulla autolla alueelta, veloitamme uuden parkkimaksun saapuessasi takaisin.

8. Caravan-alueella matkailuauton tai vaunun MAKSIMIPITUUS on 8 metriä (vetoautoa ei lasketa tähän), tämä on ehdoton maksimipituus, mikäli matkailuautosi on rakennettu linja-auton pohjalle tai matkailuautosi/vaunusi pituus on yli 8 metriä ota yhteyttä ennen paikan ostoa: ja kerro matkailuautosi tarkemmat tiedot. Käymme nämä hakemukset läpi tapauskohtaisesti. Mikäli et ole ottanut meihin yhteyttä ennakkoon ja saavut linja-autolla tai yli 8m pitkällä matkailuautolla/vaunulla, Dark River Festivalilla on oikeus evätä pääsy Caravan-alueelle ja tässä tapauksessa paikkamaksua ei palauteta. Otathan siis yhteyttä ennakkoon.

9. Matkailuvaunun viereen saa parkkeerata yhden vetoauton jonka pituus on maksimissaan 6 metriä.

10. Etäisyys seuraavaan telttaan/autoon/matkailuautoon/vaunuun leirintäpaikoilla on oltava minimissään 4metriä, tämä on paloviranomaisen päätös.

11. Huomioithan, että mikäli poistut asuntoautolla alueelta, veloitamme uuden asuntoautopaikkamaksun saapuessasi takaisin.

12. Roskat kuuluvat roskiksiin joita leirintäalueilta löytyy, käytäthän niitä etkä jätä roskia maahan, leirintäalue ei ole kaatopaikka.

13. Kaikki leirinnän majoitusalueet ovat tarkoitettu vain Dark River Festival 2023 asiakkaille, tarkennettuna leirintäalueille pääsee majoittumaan ja kulkemaan vain Dark River Festival rannekkeella + henkilökohtaisella majoitusrannekkeella. Festivaaliranneke ja majoitusranneke on esitettävä pyydettäessä.

Telttaleirintä-alueilla on camping-tyyliset suihkut leiriytyjien käytössä, bajamaja WC:t, tulentekopaikka (varauksella, paloviranomaisen metsäpalovaara saattaa estää avotulen teon!), roskispiste ja kännykän latauspiste.

Camping-leirintäalueella on bajamaja WC:t, roskispiste, tulentekopaikka (varauksella, paloviranomaisen metsäpalovaara saattaa estää avotulen teon!), roskispiste ja kännykän latauspiste.

Leiriläisten käytössä on varsinaisella festivaalialueella olevassa huoltorakennuksessa suihkut 9-12 välisenä aikana joka päivä. Leirintäalueille suunnitellut suihkut eivät toteudu tuotannollisista syistä.  Suihkutiloissa on erikseen miesten ja naisten puolet. 

Majoitusaika leirintäalueilla on sallittu TO 8.8.2024 klo 14:00 alkaen, leirintäalueelta on poistuttava SU 11.8.2024 klo 15:00 mennessä.

Leirintäalue on K-18.

Hinnasto 2024

Suunnittelemme juuri leirintäalueita ja avaamme niiden myynnin mahdollisimman pian.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

JOKAINEN MAJOITTUJA TARVITSEE OMAN MAJOITUSRANNEKKEEN. MYÖS LEIRINTÄALUEIDEN VIERAILIJAT TARVITSEVAT MAJOITUSRANNEKKEEN, VAIKKEIVAT SIELLÄ MAJOITTUISIKAAN.

Leirintäalueet

Leirintäjärjestelyt vuodelle 2024 ovat työn alla.