Info

Dark River Festival Info:

Dark River Festival järjestetään 13.-14.8.2021 tutussa paikassa Honkalan Hiihtostadionilla, Kotkassa.

Dark River Festival järjestetään 18.kertaa tutussa miljöössä Honkalan hiihtostadionilla, Kotkan Laajakoskella. Festivaalilla esiintyy 19 artistia, jotka esiintyvät alueen kahdella lavalla. Lisäksi festivaali tarjoaa kävijöilleen kattavan ruokamaailman, loistavan juomatarjonnan sekä monipuoliset oheispalvelut. Tämän kaiken lisäksi festivaali panostaa elämyksellisyyteen ja asiakaskokemukseen, joka tulee näkymään erityisesti festivaalialueella. 

IKÄRAJA:
Dark River Festival on K-18 tapahtuma, varaudu todistamaan ikäsi tarvittaessa portilla.

TURVATARKASTUS:
Järjestyksen valvojat tekevät portilla sisääntulijoille turvatarkastuksen.

NARIKKA: 
Reput ja muut suuremmat kantamukset suositellaan jättämään narikkaan. Narikan hinta on 3 euroa/päivä.

KIELLETYT ASIAT:
Festivaalipukeutuminen on toivottua, mutta otathan huomioon muut festivaalivierailijat pukeutumisessasi, terävät niitit voivat aiheuttaa vahinkoa rynniessäsi eturiviin. Järjestyksenvalvojilla on oikeus harkinnan mukaan poistaa vaaralliseksi katsovansa koristeet. Käytetähän sitä perinteistä Maalaisjärkeä tässä.

Käsidesi-pullot yli 70ml, polkupyörät, scootit, retkituolit, lasipullot, alkoholituotteet, huumausaineet, ampuma- ja teräaseet, monitoimityökalut, räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit, lyömäaseet, eläimet, banderollit ja kaikki vaarallisiksi luokiteltavat esineet.
Järjestyksenvalvojilla on oikeus käyttää omaa harkintaa ja kieltää epämääräisten juomapullojen/astioiden tuonti alueelle.

Lemmikieläinten tuominen alueelle on kielletty.

Avotulen teko alueella on kielletty, sen myötä mm. kertakäyttögrillin tuominen alueelle on kielletty.

RANNEKKEENVAIHTO:
Liput vaihdetaan rannekkeisiin portilla. Rannekkeen avulla altueelta voi poistua ja palata takaisin vapaasti festivaalin aikana.

LIIKUNTA- ja/tai NÄKÖRAJOITTEISET:
Saattaja (1 hlö) pääsee pyörätuolilla liikkuvan tai näkövammaisen lipullisen asiakkaan mukana ilmaiseksi sisään. Huomioithan, että alueella ei ole pyörätuolikoroketta.

MAKSUTAVAT:
Alueella käy yleisesti kaikki kortti- ja käteismaksutavat. 

KIERRÄTYS:
Alueella on festivaalinpuolesta järjestetty pullonkeräys. Alueella kerätään Bio- ja sekajätettä. Lautaset ja ruokailuvälineet ovat biohajoavia.

SIJAINTI:
Festivaalialue sijaitsee keskellä luonnonrauhaa Laajakoskella, Kotkassa. Lähimpään kauppaan/baariin/automaatille on noin 5km matka.

KAMERAT, KUVAAMINEN, PRESS:
Dark River Festival on sitoutunut kunnioittamaan artistien tekijänoikeuksia, joten ammattimaisten järjestelmäkameroiden, videokameroiden ja muiden tallennusvälineiden tuominen alueelle on kielletty.

Median ja musiikkialan ammattilaisten akkreditointi tapahtuu festivaalitoimistossa. Pakolliset ennakkohakemukset on lähetettävä osoitteeseen .

Pressipassista ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti, samassa yhteydessä lähetetään bändikohtaiset ohjeet ja lisäinfo. Ilman pressipassia ja asianmukaista lupaa kuvaaminen, sekä annettujen ohjeiden noudattamatta jättäminen voi pahimmassa tapauksessa johtaa festivaalialueelta poistamiseen.

PAIKOITUS:
Festivaalialueen vieressä on maksullinen parkkialue, lisätietoa parkkialueen hinnoista ja toiminnasta tulee tammikuussa 2021.

JULKINEN LIIKENNE:
Julkisella kulkuvälineellä pääsee helposti Kotkaan saakka,
itse festivaalialueelle ei kulje julkisten liikenteen vuoroja.
Festivaali järjestää festivaalikuljetuksen Kotkan ja Karhulan linja-autoasemilta. hinnoista ja aikatauluista tiedotetaan myöhemmin keväällä 2021.

MAJOITUS:

Original Sokos Hotel Kotka tarjoaa festivaalivieraille majoitusta kamppanjahintaan.
Klikkaa kamppanja sivulle TÄSTÄ!

Visit Kotka-Hamina – majoitus

VIP:
Dark River Festival VIP tulee takaisin. Suuren suosion saanut Dark River Festival VIP alue saa jatkoa, tämä pieni keidas keskellä suomen luontoa tuo mukavan tuulahduksen luksusta viikonloppuun.
VIP lippuja myy ennakkoon tiketti.fi

VIP alue tarjoaa luksusta viikonloppuun, VIP alue tarjoaa omat rauhalliset istuma ja hengailualueet, omat Bajamajat(myös inva), maittavan buffet ruokailun ja tervetuliais juoman, snakseja, VIP hostin, narikan, loistavat näkymät Pää ja 2.lavalle sekä mahdollisuuden rauhalliseen illanviettoon. Buffet menu ja aikataulu tarkentuu kevään aikana.

Oletko kiinnostunut hankkimaan VIP liput yrityksellesi? ota yhteyttä myyntiimme