Info

Dark River Festival -info:

Dark River Festival järjestetään 14.-15.8.2020. Tapahtumapaikkana on tuttuun tapaan Kotkan Laajakoski, ja Honkalan ampumahiihtostadion. Metallimusiikin ystäville on siis jälleen luvassa supersize-annos tukevaa rytöä ja rätkettä!

Useaan otteeseen ”pikku-Nummirockiksi” tituleeratun Dark River Festivalin tunnusmerkkejä ovat läpi vuosien olleet hyvä ja rento meininki, sekä laadukas ja alati kasvava bänditarjonta.

Dark River Festivalissa on kaksi lavaa: Päälava, Kaaoszine Stage, sekä akustisiin keikkoihin keskittyvä 2nd Stage. Katso lavojen tarkka sijainti aluekartasta (Infon lopussa).

Dark River Festival on K-18 tapahtuma, varaudu siis todistamaan ikäsi portilla.

Koska rock-festivaalin järjestäminen on luvanvaraista toimintaa, ei omia alkoholijuomia saa tuoda porttien sisäpuolelle. Porttien sisäpuolella sen sijaan on anniskelupisteitä, jotka tarjoavat monenlaista virkistystä janoisille, olemme myös varanneet kahviotyyppisen teltan pahimman nälän ja janon sammuttamiseen, sekä erillistä ruokamyyntiä. Alueelle saa tuoda omat pient Piknik -eväät. Kylmälaukkujen tms. tuominen on kielletty.

Alueelta löytyy vesipiste, josta saa puhtoista vesijohtovettä ilman maksua. Oman tyhjän muovipullon tuominen alueelle on tätä tarkoitusta varten sallittu. Järjestysmiehillä on oikeus tarkistaa pullon sisältö tapahtuman aikana.

Järjestysmiehillä on oikeus tarkistaa myös festivaalivieraiden reput ja muut kantamukset. Reput ja muut suuremmat kantamukset suositellaan kuitenkin jättämään narikkaan. Narikan hinta on 2 euroa. Jos sateenuhka festivaalipäivänä on ilmeinen, kannattaa mukaan varata sadetakki.

Sateenvarjon tuominen alueelle on kielletty.

Kielletyt asiat: käsidesi-pullot yli 50ml, polkupyörät, retkituolit, lasipullot (riippumatta sen sisällöstä), alkoholituotteet, huumausaineet, ampuma- ja teräaseet, monitoimityökalut, räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit, lyömäaseet, eläimet, banderollit ja kaikki vaarallisiksi luokiteltavat esineet.

Pääsyliput (hinnat sisältävät palvelumaksun):


Early bird 2pvä: 38,50€+toimituskulut alk 0€

Ennakkolippu 2pvä: 45,50€+toimituskulut alk 0€
Ennakkolippu Perjantai: 29,50€+toimituskulut alk 0€
Ennakkolippu Lauantai: 29,50€+toimituskulut alk 0€


Porttilippu 2pvä: 50€
Porttilippu Perjantai: 35€
Porttilippu Lauantai: 35€

COVID-19 INFO:

Dark River Festival tullaan järjestämään kaikkien viranomaismääräysten mukaisesti. Tapahtuman hygieniatasoon ja turvalliseen olemiseen ihmisjoukossa panostetaan kaikin mahdollisin resurssein.

Festivaali järjestetään poikkeusmenettelyin, joten alueelta löytyy käsipesumahdollisuus ja RUNSAASTI käsidesipisteitä. Festivaalialuetta on kasvatettu mahdollistamaan riittävät etäisyydet, jonotusjärjestelyjä on tehostettu ja kaikki alueen pöydät, penkit sekä muut kosketuspinnat desinfioidaan säännöllisesti. Alueella on riittävästi pöytiä ja penkkejä, jotta jokaiselle asiakkaalla on halutessaan mahdollisuus istua pöydässä turvallisen etäisyyden päässä muista kävijöistä.

Henkilöstöllemme varataan hygieniavarusteita niitä edellyttäville pisteille. Henkilöstömme pitää hyvää huolta käsihygieniastaan. Noudatamme kaikessa toiminnassamme voimassa olevia hallituksen, THL:n sekä AVI:n säädöksiä, ohjeistuksia ja linjauksia.

Alueelle on sallittu tuoda mukana oma MAX 50ml Geelipohjainen käsidesi.

MUISTA SEURAAVAT ASIAT:

Älä Saavu sairaana paikalle, jos tunnet olosi flunssaiseksi jää kotiin.

Muista turvaetäisyys(1-2m)

Yski oikein, tarvittaessa käytä kasvonaamiota.

Käytä Käsidesiä ja muista pestä kädet, COVID-19 tarttuu herkiten pisaratartunta.

Suosittelemme riskiryhmäläisten jäämistä kotiin.

Huolehdi omat tyhjät tuopit, ruokailuvälineet ja muut roskat roskiin.

Rannekkeenvaihto:

Liput vaihdetaan rannekkeisiin portilla. Rannekkeen avulla voi alueelta poistua ja palata takaisin.


Eläkeläiset:


Eläkeläiset pääsevät alueelle ilmaiseksi sisään, jos henkilöllä on esittää Kelan antama todistus eläkkeestä.


Pyörätuoli/näkövammaiset kävijät:


Saattaja (1 hlö) pääsee pyörätuolilla liikkuvan tai näkövammaisen lipullisen asiakkaan mukana ilmaiseksi sisään. Huomioithan, että alueella ei ole pyörätuolikoroketta.

Festarikyyti:


Rajoitetusta parkkipaikkakapasiteetista johtuen suosittelemme käyttämään Festivaalibussia.

 

Festivaalikyydin järjestää Jyrkilä Oy yhteistyössä Dark River Festivaalin kanssa. Kyyti maksaa 4€/suunta ja kyyti maksetaan bussissa, käteinen tai maksukortit käyvät.

Festaribussin aikataulu PE 14.8.2020:

Menoliikenne:

Kotkan linja-autoasema Lähtöajat: 15:00, 15:30, 16:00, 16:30, 17:00, 17:30, 18:00 ja 18:30.

Karhulan linja-autoasema Lähtöajat: 15:15, 15:45, 16:15, 16:45, 17:15, 17:45, 18:15 ja 18:45.

Paluuliikenne festivaalialueelta:

Bussit liikennöivät 22:45 alkaen noin 20minuutin välein, viimeinen lähtö 00:45! Huom! Bussi pysäkki on seurakunnan parkkialueella, ei festivaali parkkialueella. pysäkille on selkeät opasteet.

Festaribussin aikataulu LA 15.8.2020:

Menoliikenne:

Kotkan linja-autoasema Lähtöajat: 14:00, 14:30, 15:00, 15:30, 16:00, 16:30, 17:00, 17:30, 18:00 ja 18:30.

Karhulan linja-autoasema Lähtöajat: 14:15, 14:45, 15:15, 15:45, 16:15, 16:45, 17:15, 17:45, 18:15 ja 18:45.

Paluuliikenne festivaalialueelta:

Bussit liikennöivät 22:45 alkaen noin 20minuutin välein, viimeinen lähtö 00:45! Huom!

Bussi pysäkki on seurakunnan parkkialueella, ei festivaali parkkialueella. pysäkille on selkeät opasteet.

 


Maksutavat

Alueella käy yleisesti kaikki kortti- ja käteismaksutavat. Muistathan kuitenkin, että olemme maaseudun rauhassa ja siellä toimivien verkkoyhteyksien varassa, jolloin korttimaksuissa voi olla ajoittaista ruuhkaa, käteinen toimii varmasti.

Navigointi


Festivaalialue sijaitsee Kotkan Laajakoskella, Honkalan ampumahiihtostadionilla. Kun navigaattoriin kirjoittaa
”Kotka Honkalantie”, eksymisen vaaraa ei ole.


Majoittuminen


Dark River Festivalilla ei ole varsinaisia omia majoitusjärjestelyitä. Paikan päällä on kuitenkin osoitettu paikka leiriytymiseen joko telttaillen tai asuntovaunulla. Tämä majoittuminen perustuu jokamies oikeuksiin ja kyseessä EI ole virallinen leirintäalue, joten perinteisen leirintäalueen palveluja ei ole käytössä.

Paikan päälle leiriytymisessä on otettava huomioon, että lähistöllä on sekä siunauskappeli että asutusta. Kaikenlainen häiriökäyttäytyminen on siis paitsi paheksuttavaa, myös kiellettyä. Leirintäalue on rajallinen kooltaan ja paikkaa ei ole mahdollista varata ennakkoon.

Pelastussuunnitelmassa ja pelastusviranomaisen ohjeistuksen mukaan avotulen teko kaikissa muodoin leiriytymisalueella kielletty. Tämän on myös maanomistaja kieltänyt. Jos metsäpalovaroitus ei ole voimassa, niin kertakäyttögrillit tai pallogrillit sallitaan. Mutta vain jos ei ole palovaaraa.

Kotkan ainoa virallinen leirintäalue sijaitsee Santalahdessa: https://santalahti.fi/


Parkkialue

Autoille on festivaalialueen välittömässä läheisyydessä rajallisesti parkkitilaa. Autoparkin käytännönjärjestelyitä hoitaa Kymin Koskenpojat Ry ja he veloittavat auton parkkeerauksesta 5€/päivä (maksu VAIN KÄTEISELLÄ).

Autossa nukkuminen Parkkialueella on kielletty ja auto poistetaan alueelta hinauspalvelun avulla asiakkaan kustannuksella, mikäli parkkialueen sääntöjä ei noudateta. Parkkialue sijaitsee yksityisalueella ja maanomistaja kieltää parkkialueella nukkumisen.

Hotellimajoitukseen suosittelemme vaikkapa seuraavia majoitusliikkeitä:

Hotelli Leikari: https://www.leikarihotel.com/fi/index.html
Scandic, Karhula:
https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/kotka/scandic-kotka
Sokos Hotelli Seurahuone:
https://www.sokoshotels.fi/fi/kotka/sokos-hotel-seurahuone
Hotelli Merikotka:
https://www.hotellimerikotka.fi/index.php


Kamerat/Kuvaaminen & Press


Dark River Festival on sitoutunut kunnioittamaan artistien tekijänoikeuksia, joten
ammattimaisten järjestelmäkameroiden, videokameroiden ja muiden tallennusvälineiden tuominen alueelle on kielletty.

Median ja musiikkialan ammattilaisten akkreditointi tapahtuu festivaalitoimistossa. Pakolliset ennakkohakemukset on lähetettävä osoitteeseen info (at) eastcoastevents.fi.


Pressipassista ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti, samassa yhteydessä lähetetään bändikohtaiset ohjeet ja lisäinfo. Ilman pressipassia ja asianmukaista lupaa kuvaaminen, sekä annettujen ohjeiden noudattamatta jättäminen voi pahimmassa tapauksessa johtaa festivaalialueelta poistamiseen.


Töihin festareille?


Omaatko järjestyksenvalvojakortin? Onko ensiaputyö sinulle tuttua (EA1/EA2)? Oletko suorittanut hygieniapassin? Haluatko yövahdiksi tai rakennus- ja siivouspartioon?


Yhteydenotot osoitteeseen info (at) eastcoastevents.fi. Kuvaile lyhyesti mitä osaat ja mikä kiinnostaa. Muista myös puhelinnumero, josta sinut voi tavoittaa.

Myyntipaikat


Dark River Festival vuokraa myyntipaikkoja edulliseen hintaan kiinnostuneille. Hakemukset voi laittaa osoitteeseen info (at) eastcoastevents.fi.

RIEMUKASTA FESTARIA!!!