Info

Dark River Festival Info:

Dark River Festival järjestetään 13.-14.8.2021 tutussa paikassa Honkalan Hiihtostadionilla, Kotkassa.

Dark River Festival järjestetään 18.kertaa tutussa miljöössä Honkalan hiihtostadionilla, Kotkan Laajakoskella. Festivaalilla esiintyy 19 artistia, jotka esiintyvät alueen kahdella lavalla. Lisäksi festivaali tarjoaa kävijöilleen kattavan ruokamaailman, loistavan juomatarjonnan sekä monipuoliset oheispalvelut. Tämän kaiken lisäksi festivaali panostaa elämyksellisyyteen ja asiakaskokemukseen, joka tulee näkymään erityisesti festivaalialueella. 

IKÄRAJA:
Dark River Festival on K-18 tapahtuma, varaudu todistamaan ikäsi tarvittaessa portilla.

TURVATARKASTUS:
Järjestyksen valvojat tekevät portilla sisääntulijoille turvatarkastuksen.

NARIKKA: 
Reput ja muut suuremmat kantamukset suositellaan jättämään narikkaan. Narikan hinta on 3€ / päivä.

KIELLETYT ASIAT:
Festivaalipukeutuminen on toivottua, mutta otathan huomioon muut festivaalivierailijat pukeutumisessasi, terävät niitit voivat aiheuttaa vahinkoa rynniessäsi eturiviin. Järjestyksenvalvojilla on oikeus harkinnan mukaan poistaa vaaralliseksi katsovansa koristeet. Käytetähän sitä perinteistä Maalaisjärkeä tässä.

Käsidesi-pullot yli 70ml, polkupyörät, scootit, retkituolit, lasipullot, alkoholituotteet, huumausaineet, ampuma- ja teräaseet, monitoimityökalut, räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit, lyömäaseet, eläimet, banderollit ja kaikki vaarallisiksi luokiteltavat esineet.
Järjestyksenvalvojilla on oikeus käyttää omaa harkintaa ja kieltää epämääräisten juomapullojen/astioiden tuonti alueelle.

Lemmikieläinten tuominen alueelle on kielletty.

Avotulen teko alueella on kielletty, sen myötä mm. kertakäyttögrillin tuominen alueelle on kielletty.

RANNEKKEENVAIHTO:
Liput vaihdetaan rannekkeisiin portilla. Rannekkeen avulla altueelta voi poistua ja palata takaisin vapaasti festivaalin aikana.

LIIKUNTA- ja/tai NÄKÖRAJOITTEISET:
Saattaja (1 hlö) pääsee pyörätuolilla liikkuvan tai näkövammaisen lipullisen asiakkaan mukana ilmaiseksi sisään. Huomioithan, että alueella ei ole pyörätuolikoroketta.

MAKSUTAVAT:
Alueella käy yleisesti kaikki kortti- ja käteismaksutavat. 

KIERRÄTYS:
Alueella on festivaalinpuolesta järjestetty pullonkeräys. Alueella kerätään bio- ja sekajätettä. Lautaset ja ruokailuvälineet ovat biohajoavia.

SIJAINTI:
Festivaalialue sijaitsee keskellä luonnonrauhaa Laajakoskella, Kotkassa. Karhulan keskustaan on noin 5 kilometrin matka.

KAMERAT, KUVAAMINEN, PRESS:
Dark River Festival on sitoutunut kunnioittamaan artistien tekijänoikeuksia, joten ammattimaisten järjestelmäkameroiden, videokameroiden ja muiden tallennusvälineiden tuominen alueelle on kielletty.

Median ja musiikkialan ammattilaisten akkreditointi tapahtuu festivaalitoimistossa. Pakolliset ennakkohakemukset on lähetettävä osoitteeseen

Pressipassista ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti, samassa yhteydessä lähetetään bändikohtaiset ohjeet ja lisäinfo. Ilman pressipassia ja asianmukaista lupaa kuvaaminen, sekä annettujen ohjeiden noudattamatta jättäminen voi pahimmassa tapauksessa johtaa festivaalialueelta poistamiseen.

PAIKOITUS:
Festivaalialueen vieressä on maksullinen parkkialue, Parkki alue on tarkoitettu päivävieraille ja on auki 11:00-01:00 välisenä aikana kumpanakin tapahtumapäivänä. Parkkimaksun suuruus on 6€/käynti, parkkimaksulla saa parkkeerata auton edellä mainittuna ajanjaksolle. Mikäli parkkipaikalta poistuu päivän aikana ja palaa uudestaan, pitää parkkimaksu maksaa uudelleen mikäli parkkipaikalla on tilaa. Parkkipaikkaa ei voi varata etuketään, tilaa on rajallisesti.
Yöpyminen parkkipaikalla on kielletty turvallisuussyistä! Suosittelemme käyttämään Festivaalibussia.

JULKINEN LIIKENNE:
Julkisella kulkuvälineellä pääsee helposti Kotkaan saakka. Itse festivaalialueelle ei kulje julkisten liikenteen vuoroja.

Festivaali järjestää festivaalikuljetuksen Kotkan ja Karhulan linja-autoasemilta. Hinnoista ja aikatauluista tiedotetaan myöhemmin kesän aikana.

MAJOITUS:

Seudun majoitustarjonnan löydät: Visit Kotka-Hamina – majoitus

Original Sokos Hotel Kotka tarjoaa festivaalivieraille majoitusta kamppanjahintaan. Klikkaa kamppanja sivulle TÄSTÄ!

Suosittelemme myös seuraavia hotelleja yhteistyökumppaneiltamme:

Hotelli Jokipuisto sijaitsee karhulan keskustassa, vain 6km festivaalialueelta. Parhaimmat hinnan saat ottamalla suoraan yhteyttä hotellin asiakaspalveluun: puh 05 4605 0100 tai sähköpostilla 

VIP:
Dark River Festival VIP tulee takaisin. Suuren suosion saanut Dark River Festival VIP alue saa jatkoa, tämä pieni keidas keskellä suomen luontoa tuo mukavan tuulahduksen luksusta viikonloppuun. VIP lippuja myy ennakkoon tiketti.fi

VIP alue tarjoaa luksusta viikonloppuun, VIP alue tarjoaa omat rauhalliset istuma ja hengailualueet, omat Bajamajat(myös inva), maittavan buffet ruokailun ja tervetuliais juoman, snakseja, VIP hostin, narikan, loistavat näkymät Pää ja 2.lavalle sekä mahdollisuuden rauhalliseen illanviettoon. Buffet menu ja aikataulu tarkentuu kevään aikana.

Oletko kiinnostunut hankkimaan VIP liput yrityksellesi? ota yhteyttä myyntiimme