Info

Dark River Festival järjestetään 14.-15.8.2020. Tapahtumapaikkana on tuttuun tapaan Kotkan Laajakoski, ja Honkalan ampumahiihtostadion. Metallimusiikin ystäville on siis jälleen luvassa supersize-annos tukevaa rytöä ja rätkettä!


2020 Festivaali muuttuu K-18 festivaaliksi, haluamme parantaa festivaalin palveluja täysiikäisille vieraillemme ja mahdollistaa parhaat paikat festivaalivieraillemme. Dark River Festivalin tunnusmerkkejä ovat läpi vuosien olleet hyvä ja rento meininki, sekä laadukas ja alati kasvava bänditarjonta. Kutsummekin teidät, rakkaat ystävämme, tekemään kanssamme kymiläistä rock-historiaa.


Pääsyliput(hinnat sisältävät palvelumaksun)
Early bird 2pvän lippu 38,50€+toimituskulut alk 0€


Ennakko 2pvä 45,50€+toimituskulut alk 0€
ENNAKKO perjantai 29,50€+toimituskulut alk 0€
ENNAKKO Lauantai 29,50€+toimituskulut alk 0€


PORTTI 2pvä 50€
PORTTI Perjantai 35€
PORTTI Lauantai 35€


Muuta tietoa lipuista


Eläkeläiset:
Eläkeläiset pääsevät alueelle ilmaiseksi sisään, jos henkilöllä on esittää Kelan antama todistus eläkkeestä.


Pyörätuoli/näkövammaiset kävijät:
Saattaja (1 hlö) pääsee pyörätuolilla liikkuvan tai näkövammaisen lipullisen asiakkaan mukana ilmaiseksi sisään.


Dark River Festival on K-18 tapahtuma, varaudu siis todistamaan ikäsi portilla.


Festarikyyti
Festivaalikyydin järjestää Jyrkilä Oy yhteistyössä Dark River Festivaalin kanssa.
Kyyti tulee kulkemaan Kotkansaarelta ja Karhulan keskustasta festivaalialueelle ja takaisin.
Tarkat aikataulut julkaistaan noin kuukautta ennen festivaalia.


Festivaali-info
Varsinainen tapahtumaan on K-18 ikärajoitus. Koska rock-festivaalin järjestäminen on luvanvaraista toimintaa, ei omia alkoholijuomia saa tuoda porttien sisäpuolelle. Porttien sisäpuolella sen sijaan on anniskelupisteitä jotka tarjoavat monenlaista virkistystä janoisille, olemme myös varanneet kahviotyyppisen teltan pahimman nälän ja janon sammuttamiseen, sekä erillistä ruokamyyntiä.

Alueelta löytyy vesipiste, josta saa puhtoista vesijohtovettä ilman maksua. Oman tyhjän muovipullon tuominen alueelle on tätä tarkoitusta varten sallittu. Järjestysmiehillä on oikeus tarkistaa pullon sisältö tapahtuman aikana. Järjestysmiehillä on oikeus tarkistaa myös festivaalivieraiden reput ja muut kantamukset. Reput ja muut suuremmat kantamukset suositellaan kuitenkin jättämään narikkaan. Narikan hinta on 2 euroa. Jos sateenuhka festivaalipäivänä on ilmeinen, kannattaa mukaan varata sadetakki. Sateenvarjon tuominen alueelle on kielletty.


Pelastussuunnitelmassa ja pelastusviranomaisen ohjeistuksen mukaan avotulen teko 
kaikissa muodoin leiriytymisalueella kielletty. Tämän on myös maanomistaja kieltänyt. Jos metsäpalovaroitus ei ole voimassa, niin sallittakoon kertakäyttögrillit tai pallogrillit. Mutta vain jos ei ole palovaaraa.


Muistathan varata riittävästi käteistä rahaa. Festivaalialue sijaitsee keskellä kukkeinta maaseutua, eikä mahdollisuutta maksukorttien käyttämiseen ole kuin anniskelualueella.
Festivaalialue sijaitsee Kotkan Laajakoskella, Honkalan ampumahiihtostadionilla. Kun navigaattoriin kirjoittaa ”Kotka Honkalantie”, eksymisen vaaraa ei ole.


Majoittuminen
Dark River Festivalilla ei ole varsinaisia omia majoitusjärjestelyitä. Paikan päällä on kuitenkin osoitettu paikka leiriytymiseen joko telttaillen tai asuntovaunulla. Paikan päälle leiriytymisessä on kuitenkin otettava huomioon, että lähistöllä on sekä siunauskappeli että asutusta. Kaikenlainen häiriökäyttäytyminen on siis paitsi paheksuttavaa, myös kiellettyä.


Autoille on festivaalialueen välittömässä läheisyydessä rajallisesti parkkitilaa.
autoparkin käytännöstä tiedoitetaan erikseen.


Hotellimajoitusta haluaville suosittelemme vaikkapa seuraavia majoitusliikkeitä:
Hotelli Cumulus, Karhula (puh. 05 269 3100)
Hotelli Karhu, Karhula (puh. 05 210 3100)
Sokos Hotelli Seurahuone, Kotka (puh. 010 782 1000)
Hotelli Merikotka, Kotka (puh. 05 215 222)


Kamerat/Kuvaaminen & Press
Ammattimaisten järjestelmäkameroiden, videokameroiden ja muiden tallennusvälineiden tuominen alueelle on kielletty. Tämä johtuu siitä, että Dark River Festival on sitoutunut kunnioittamaan artistien tekijänoikeuksia.

Median ja musiikkialan ammattilaisten akkreditointi tapahtuu festivaalitoimistossa. Pakolliset ennakkohakemukset on lähetettävä osoitteeseen info@eastcoastevents.fi .


Pressipassista ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti, samassa yhteydessä lähetetään bändikohtaiset ohjeet ja lisäinfo. Ilman pressipassia ja asianmukaista lupaa kuvaaminen, sekä annettujen ohjeiden noudattamatta jättäminen voi pahimmassa tapauksessa johtaa festivaalialueelta poistamiseen.


Töihin festareille?
Omaatko järjestyksenvalvojakortin? Onko ensiaputyö sinulle tuttua (EA1/EA2)? Oletko suorittanut hygieniapassin? Haluatko yövahdiksi tai rakennus- ja siivouspartioon?
Yhteydenotot osoitteeseen info@eastcoastevents.fi . Kuvaile lyhyesti mitä osaat ja mikä kiinnostaa. Muista myös puhelinnumero josta sinut voi tavoittaa.

Myyntipaikat
Dark River Festival vuokraa myyntipaikkoja edulliseen hintaan kiinnostuneille. Hakemukset voi laittaa osoitteeseen darkriverfestival.production (at) gmail.com.


RIEMUKASTA FESTARIA!!!