Info

Pidätämme oikeudet muutoksiin. 

F.A.Q

Days
Hours
Minutes

Majoitusta etsimässä?

Dark River Festival 2023 Info:

Dark River Festival järjestetään 10.-12.8.2023 tutussa paikassa Honkalan Hiihtostadionilla, Kotkassa.

Dark River Festival järjestetään 19. kertaa tutussa miljöössä Honkalan hiihtostadionilla, Kotkan Laajakoskella. Festivaalilla esiintyy 23 artistia, jotka esiintyvät alueen kahdella lavalla. Lisäksi festivaali tarjoaa kävijöilleen kattavan ruokamaailman, loistavan juomatarjonnan sekä monipuoliset oheispalvelut. Tämän kaiken lisäksi festivaali panostaa elämyksellisyyteen ja asiakaskokemukseen, joka tulee näkymään erityisesti festivaalialueella. 

FESTIVAALIETIKETTI:

Haluamme, että kaikilla Dark River Festivaalin osallistujilla on mukava sekä turvallinen festivaalikokemus ja festivaalilla vallitsee positiivinen ilmapiiri. Juhlitaan festivaalia siten, että pidetään sekä itsestä, kaverista, että festivaaliympäristöstä huolta. Dark River Festivaalilla ei suvaita minkäänlaista rasismia, syrjintää tai häirintää. Jos havaitset em. toimintaa festivaalin aikana ota yhteys festivaalin henkilökuntaan. 

IKÄRAJA:

Dark River Festival on K-18 tapahtuma, varaudu todistamaan ikäsi tarvittaessa portilla.

TURVATARKASTUS:

Järjestyksen valvojat tekevät portilla sisääntulijoille turvatarkastuksen.

NARIKKA: 

Reput ja muut suuremmat kantamukset suositellaan jättämään narikkaan. Narikan hinta on 3€ / päivä.

KIELLETYT ASIAT:

Festivaalipukeutuminen on toivottua, mutta otathan huomioon muut festivaalivierailijat pukeutumisessasi, terävät niitit voivat aiheuttaa vahinkoa rynniessäsi eturiviin. Järjestyksenvalvojilla on oikeus harkinnan mukaan poistaa vaaralliseksi katsovansa koristeet. Käytetähän sitä perinteistä Maalaisjärkeä tässä.

Festivaalialueella on kielletty: Käsidesi-pullot yli 70ml, polkupyörät, scootit, retkituolit, lasipullot, alkoholituotteet, huumausaineet, ampuma- ja teräaseet, monitoimityökalut, räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit, lyömäaseet, eläimet, banderollit ja kaikki vaarallisiksi luokiteltavat esineet.

Alueelle saa tuoda tyhjän vesipullon, järjestyksenvalvojilla on oikeus käyttää omaa harkintaa ja kieltää epämääräisten juomapullojen/astioiden tuonti alueelle.

Lemmikieläinten tuominen alueelle on kielletty.

Avotulen teko alueella on kielletty, sen myötä mm. kertakäyttögrillin tuominen alueelle on kielletty.

RANNEKKEENVAIHTO:

Liput vaihdetaan rannekkeisiin portilla. Rannekkeen avulla altueelta voi poistua ja palata takaisin vapaasti festivaalin aikana.

LIIKUNTA- ja/tai NÄKÖRAJOITTEISET:

Saattaja (1 hlö) pääsee pyörätuolilla liikkuvan tai näkövammaisen lipullisen asiakkaan mukana ilmaiseksi sisään. Todisteena käy esimerkiksi EU vammaiskortti. Huomioithan, että alueella ei ole pyörätuolikoroketta.

MAKSUTAVAT:

Alueella käy yleisesti kaikki kortti- ja käteismaksutavat. 

KIERRÄTYS:

Alueella on festivaalinpuolesta järjestetty pullonkeräys. Alueella kerätään bio- ja sekajätettä. Lautaset ja ruokailuvälineet ovat biohajoavia.

SIJAINTI:

Festivaalialue sijaitsee keskellä luonnonrauhaa Laajakoskella, Kotkassa. Karhulan keskustaan on noin 5 kilometrin matka.

KAMERAT, KUVAAMINEN, PRESS, MEDIA:

Dark River Festival on sitoutunut kunnioittamaan artistien tekijänoikeuksia, joten ammattimaisten järjestelmäkameroiden, videokameroiden ja muiden tallennusvälineiden tuominen alueelle on kielletty.

Median akkreditointi tapahtuu erillisen haun kautta. Hakulomake löytyy täältä

Pressipassista ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti, samassa yhteydessä lähetetään ohjeet ja lisäinfo. Ilman pressipassia ja asianmukaista lupaa kuvaaminen, sekä annettujen ohjeiden noudattamatta jättäminen voi pahimmassa tapauksessa johtaa festivaalialueelta poistamiseen.

PAIKOITUS:

Festivaalialueen vieressä on maksullinen parkkialue, Parkki alue on tarkoitettu päivävieraille ja on auki 11:00-01:00 välisenä aikana kumpanakin tapahtumapäivänä. Parkkimaksun suuruus on 6€/käynti, parkkimaksulla saa parkkeerata auton edellä mainittuna ajanjaksolle. Mikäli parkkipaikalta poistuu päivän aikana ja palaa uudestaan, pitää parkkimaksu maksaa uudelleen mikäli parkkipaikalla on tilaa. Parkkipaikkaa ei voi varata etuketään, tilaa on rajallisesti.
Yöpyminen parkkipaikalla on kielletty turvallisuussyistä! Suosittelemme käyttämään Festivaalibussia.

MAJOITUS:

Seudun majoitustarjonnan löydät: Visit Kotka-Hamina – majoitus

Suosittelemme seuraavia yhteistyökumppani hotelleita festivaali vieraillaimme:

Hotelli Jokipuisto
 

Varaukset suoraan hotellista puh. 05 4605 0100

Hotelli Jokipuisto sijaitsee Karhulan keskustassa, vain 6km festivaalialueelta. Parhaimman hinnan saat ottamalla yhteyttä hotellin asiakaspalveluun:
Puh. 05 4605 0100 tai sähköpostilla

Sokos Hotel Seurahuone Kotka

Sokos Hotel Seurahuone sijaitsee Kotkan kekustassa noin 15 kilometrin päässä festivaalialueelta. 

2hh alk. 165,00€ linkin takaa Sokos Hotellin sivuilta koodilla ”BEASTCOST23″

Tarjous voimassa 28.7.2023 tai niin kauan kun kampanjahuoneita riittää.

Hotelli Leikari

1hh 69€ (ovh 79€)
2hh 89€ (ovh 109€)
3hh 119€ (ovh129€)
Perhehuone 2hh 109€ (ovh 129€)
Sviitti 2hh 109€ (ovh 129€)
Deluxe 2hh 119€ (ovh 139€)
Sviitti saunalla 2hh 149€ (ovh 169€)
Premium sviitti saunalla ja biljardilla 2hh 189€ (ovh 209€)
Lisävuode 30€/hlö

Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, hiustenkuivain, työpöytä, taulu-tv, jääkaappi ja vedenkeitin (kahvi/tee).
Huoneen hintoihin sisältyy aamiainen, sekä seuraavat palvelut:
Ilmainen pysäköinti
Iltasauna
Kuntosali
Oleskelutila, jossa mm. biljardi
Wi-fi
Grillialue
Yhteinen ruokailutila päärakennuksessa (mikro, kahvin- ja vedenkeitin)
Keittiö rivitalossa

Käytä koodia 1108 saadaksesi tarjoushinnat.

VIP:

Dark River Festival VIP tulee takaisin ja Uudistuu. Suuren suosion saanut Dark River Festival VIP alue saa jatkoa, tämä pieni keidas keskellä suomen luontoa tuo mukavan tuulahduksen luksusta viikonloppuun. VIP lippuja myy ennakkoon tiketti.fi

VIP alue tarjoaa luksusta viikonloppuun, VIP alue tarjoaa omat rauhalliset istuma ja hengailualueet, omat Bajamajat (myös inva), maittavan buffet ruokailun ja tervetuliais juoman, snakseja, loistavat näkymät pää ja 2. -lavalle sekä mahdollisuuden rauhalliseen illanviettoon. Buffet on tarjolla torstaina, perjantaina ja lauantaina klo 18-21.

Oletko kiinnostunut hankkimaan VIP liput yrityksellesi? ota yhteyttä myyntiimme

JULKINEN LIIKENNE:

Julkisella kulkuvälineellä pääsee helposti Kotkaan saakka. Itse festivaalialueelle ei kulje julkisten liikenteen vuoroja.

Festivaali järjestää festivaalikuljetuksen Kotkan ja Karhulan linja-autoasemilta sekä Kouvolasta. Aikataulut löytyvät alta. Huom. bussit eivät valitettavasti ole esteettömiä. Voit klikata kuvan isommaksi!